onsdag 27 juli 2011

Video from opening ceremony!

Hej!

Jag har satt ihop en liten video från invigningen! Det är inte allt, annars hade det blivit super långt.. Men ska klippa ihop lite mer så ska jag lägga upp det här på bloggen sen! :)

Kan du inte se videon så klicka HÄR!


söndag 24 juli 2011

Golf.se

Hejsan!

Idag är det min födelsedag! Fyller 21 år! Men något som jag vill visa er att jag är med i Golf.se. En svensk golftidning som är en av dom största i Sverige!

Klicka HÄR för att läsa!

onsdag 20 juli 2011

Inga bilder..

Hej..

Vet vad jag lovade, att det skulle komma videoklipp och filmer.. Men jag har inte tillgång till bilderna och videoklippen just nu.. Dom är på en annan dator.. Hoppas att jag kan få dom på söndag! :) Så det kommer mer bilder, nån gång.

Bjuder på en gammal bild sålänge. :)




lördag 16 juli 2011

Tävlingsdag!

Hej!

Idag har jag spelat tävling på min hemmabana! :) Nu sitter jag och väntar på prisutdelningen. Dagens runda gick helt ok, kunde ha gått lite bättre. Men har inte tränat sen jag tävlade på Glyfada golfbana. :)

Hoppas ni alla andra har det bra! Senare idag tänker jag att bjuda på lite bilder och videoklipp från invigningen och avslutnings ceremonin.

Då får ni kolla bloggen senare! :)

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

lördag 9 juli 2011

Tävling på hemmabanan nu på lördag!

Hejsan mina alla fina läsare!

Det är så himla kul att blogga här, för det är så många olika läsare från hela världen! TACK för att ni vill läsa min blogg, och tycker den är intressant!

Nu på lördag kommer jag att tävla, det är en tävling på min hemmaklubb!! Det ska bli kul att komma dit, träffa folk. Min hemmaklubb Brevikens GK vet om att jag har tagit guld. Så det kommer att bli extra kul att tävla på min klubb.

Ni som undrar om jag kommer att fortsätta att skriva på denna bloggen, så är svaret JA. Kommer att skriva om golfen och tävlingarna jag kommer att tävla på. Så fortsätt att läsa min blogg.

Jag med två killar som var från Nigeria. Vi väntade på bussen till invigningen.

onsdag 6 juli 2011

Hemma i Sverige!

Hejsan!

Nu är jag hemma i Sverige.. Landade igår vid 15.20... Skönt att komma tillbaka, men tråkigt att lämna det sköna gäng jag har varit med i 3 veckor. Allt har varit så himla bra och vi har haft super kul! Det är tre veckor som jag inte kommer glömma!

Tack Gustav, Tobbe (eller som Gustav kom på; Tobberone), Camilla, och får ju inte glömma Ank mamma Eva och Ank pappa Per! Ni har varit underbara. Vi har varit som en liten familj, där vi har skojat och skrattat tills vi har fått ont i magen. Det var synd att dessa veckor har gått så snabbt. Men som man säger: När man har roligt så går tiden snabbt.

Ank mamman Eva, Gustav, Camilla, Tobbe (Tobberone) och Ank pappan Per!


TACK FÖR ATT VI HAR HAFT EN UNDERBAR UPPLEVELSE TILLSAMMANS! :)

/ Anneli 

måndag 4 juli 2011

Sista dagen i Grekland!

Hej!
Idag är sista dagen i Grekland! Ikväll är avslutningscermonin och inatt åker jag hem till Sverige. Det har varit helt underbara dagar här i Grekland och det ska bli tråkigt att lämna. Jag har träffat så många underbara människor och skapat så många nya kontakter! :) Jag hoppas att man får vara med om detta igen nån gång. För detta har varit en otroligt rolig resa!
Har fått uppleva mycket roliga saker, har skrattat tills jag har fått ont i magen.. Ätit god mat har jag även gjort. Så det blir tråkigt att få lämna allt detta. Här kommer det lite bilder.







När vi hörs igen så är jag i Sverige! :)

fredag 1 juli 2011

Guldet är mitt! :D

JAG TOG HEM GULDET! :D Jag är så jävla glad!! Ikväll ska vi alla ut och äta, fira att vi har genomfört denna tävlingen. Och att alla har spelat väldigt bra! :)

Bilder kommer mer senare. Det lovar jag er!

/ Anneli